Hoe gaan wij bij Schuldsanering Nederland te werk?

Aanmelden

Stap één: het eerste telefonische gesprek

De eerste stap is uiteraard het aanmelden, deze neemt u zelf. Wanneer u zich heeft aangemeld voor schuldhulpverlening nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Bij dit telefoongesprek luisteren wij aandachtig naar u en wat de situatie is waar u zich in bevindt. Wanneer wij u bellen is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben: Een schatting van uw inkomsten, een schatting van uw uitgaven, een schatting van uw schulden.

Vervolgens gaan we verder naar stap twee, het vrijblijvende bezoek van onze consulent bij u thuis.

Kennismakingsgesprek

Stap twee: het bezoek

Na een korte beoordeling van het eerste telefoongesprek komt er een consulent van Schuldsanering Nederland bij u op bezoek. Bij ons eerste bezoek zullen wij u zoveel mogelijk geruststellen en samen kijken naar de mogelijkheden. In dit gesprek zullen we de volgende zaken op een rijtje zetten: uw bron van inkomsten, uitgaven, schulden en de mogelijke kansen voor extra inkomsten waar u misschien wel voor in aanmerking komt.

Na het verzamelen van deze gegevens zullen wij gelijk aan het werk gaan. U belandt nu in het schuldsanering/schuldhulpverlening traject. U krijgt het gehele traject een dossier bij ons wat inzichtelijk is voor al onze bevoegde medewerkers. Onze medewerkers kunnen u daarom vrijwel altijd direct te woord staan en al uw vragen omtrent uw dossier beantwoorden.

Inkomsten en Uitgaven in Balans

Stap drie: het uiteindelijke doel van Schuldsanering Nederland

Ons doel als schuldhulpverlener is om te zorgen dat u rustig uw leven weer kunt oppakken zonder schulden. Wij zullen strikt volgens plan zorgen dat uw inkomsten en uitgaven weer in balans zijn. Wij zullen bijvoorbeeld alle schuldeisers inlichten en doen ze een voorstel tot betaling van uw schulden. Hiermee proberen we te zorgen dat u niet meer wordt lastig gevallen en weer verder kunt met uw leven.

Ons doel is tenslotte samen te zorgen voor een schuldenvrije toekomst!

Over ons

Schuldsaneringnederland.nl zorgt ervoor dat u weer snel rust krijgt door uw inkomsten en uitgaven in balans te brengen.

Volg ons


Contact

085 1044 676
Bereikbaar van 9:00 tot 12:00 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

info@schuldsaneringnederland.nl

Schuldsanering Nederland
Postbus 81
8250AB Dronten

Gegevens

BPBI nr: 450
KVK nr: 54098343
Accountantsnummer: 45058
College Bescherming Persoonsgegevens nr: 1535840
BTW nr: NL851160396B01
NEN: 1214.SHV.007

Klachtenregeling