fbpx

Bewindvoerder

✓ Al 12,5 jaar specialist in het oplossen van schulden.

Vrijblijvend advies

Geldproblemen?
Wij zijn er voor u.

Wanneer iemand niet meer in staat is om zijn of haar eigen geldzaken te regelen, kunnen financiële problemen zich in rap tempo opstapelen. Om dat te voorkomen kan de persoon zelf of een familielid bewindvoering aanvragen. De bewindvoerder regelt dan alle geldzaken zoals het betalen van huur of hypotheek en andere vaste lasten, het afbetalen van leningen en kredietaankopen etc. Schuldsanering Nederland kan u begeleiden bij het aanvragen van bewindvoering. We werken nauw samen met RA Bewindvoering Nederland, een professionele bewindvoerder. Deze instantie voldoet aan alle kwaliteitseisen die wettelijk aan een bewindvoerder worden gesteld. Op deze pagina vertellen we u meer over onze persoonlijke en betrokken werkwijze en over bewindvoering in het algemeen. Lees meer of neem direct contact op voor vrijblijvend advies.

Wat is een professionele bewindvoerder?

Bij het aanvragen van onderbewindstelling kunt u zelf aangeven wie uw bewindvoerder mag worden. Dat kan een particulier zijn, bijvoorbeeld een familielid of vriend of kennis die u vertrouwt. Daarnaast zijn er professionele bewindvoerders: instanties die gespecialiseerd zijn in bewindvoering. Zo werken wij nauw samen met RA Bewindvoering Nederland, een professionele bewindvoerder. Deze instantie voldoet aan alle kwaliteitseisen die wettelijk aan een bewindvoerder worden gesteld. Klopt u bij ons aan voor hulp bij beschermingsbewind en gaat u voor een professionele bewindvoerder, dan stellen we u graag aan RA Bewindvoering Nederland voor. Zo zorgen we dat uw geldzaken in goede handen zijn, zoals u van Schuldsanering Nederland gewend bent. Wij hebben 12,5 jaar ervaring met het schuldenvrij maken en houden van mensen. Wij zorgen ervoor dat u snel rust krijgt door uw financiën te beheren. Mocht er al iets scheefgelopen zijn, dan helpen we uw inkomsten en uitgaven weer in balans te brengen.

Bewindvoering aanvragen: hoe werkt dat?

Bewindvoering is een wettelijk beschermingsmiddel. U heeft in Nederland het recht om uw geldzaken te laten beheren door een bewindvoerder, wanneer u hiertoe zelf niet meer in staat bent. De rechthebbende kan zelf bewindvoering aanvragen, of een familielid kan dit voor de rechthebbende doen. Om te bepalen of u of uw naaste de financiën inderdaad niet meer zelf kan regelen en of onderbewindstelling de juiste stap is, zal uw aanvraag door een rechter beoordeeld worden. U draagt ook bij de rechter uw bewindvoerder aan. De rechter beoordeelt dan of deze persoon of instantie geschikt is om het beschermingsbewind uit te voeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kennen dit proces door en door en helpen u er graag doorheen.

Bewindvoering door Schuldsanering Nederland

Staat u op het punt om bewindvoering aan te vragen, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In dit gesprek kunnen we samen besluiten een intakegesprek in te plannen. Hierin maken we kennis met u en uw situatie. We zullen u dan met u het hele process in kaart brengen en plannen. Dat geeft onze klanten meestal al veel rust. Daarna begeleiden we u stap voor stap met het aanvragen van de bewindvoering. Gaat het beschermingsbewind van start, dan kunt u altijd bij ons terecht met eventuele vragen of moeilijkheden.Binnen onze organisatie werken mensen, die graag mensen helpen en daar heel bekwaam in zijn. Kunnen wij u helpen aan persoonlijke en betrokken bewindvoering? We spreken u graag.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden

u kunt direct bij ons terecht

Ervaren schuldhulpverlener

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Persoonlijk advies

Wij kijken vrijblijvend naar uw situatie

Schuldbemiddeling

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Aandacht voor onze klanten staat bovenaan en daarom willen wij u snel en zorgvuldig helpen. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Wij werken niet met wachttijden en helpen u daarom direct om te voorkomen dat de problemen zich opstapelen.

Zeer klantvriendelijk en werd goed geholpen.

- Remko

Zeer tevreden. Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Traject was eerder afgelopen dan geschat. Nog een kleine spaarrekening aan overgehouden ook. Top!

- Brom

Hebben mij erg goed geholpen en zijn altijd heel vriendelijk en begripvol geweest. Kan niets anders zeggen.. bedankt!

- Sanne

Ik vind het hele goede bewindvoering zeer snel met betalen rekeningenl en vriendelijk Als ik ze een mail stuur zelfde dag nog hebben ze het geregeld van mij krijgen ze 5 sterren omdat ze het verdienen hele goede service.

- Stef

Super team. weten waar ze mee bezig zijn. erg professioneel en snel met afhandeling zeer goed ervaren.

- Kevin