fbpx

Bewindvoering Eindhoven

Staat u op het punt om bewindvoering in de Gemeente Eindhoven aan te vragen en/of bent u op zoek naar meer informatie? Schuldsanering Nederland helpt u graag op weg. We informeren u over de mogelijkheden, adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie en begeleiden u bij het voorbereiden en aanvragen van bewindvoering. Op deze pagina vertellen we u alvast meer over (het aanvragen van) bewindvoering en schuldsanering in Gemeente Eindhoven. Bent u benieuwd hoe we u kunnen begeleiden naar een schuldenvrije toekomst, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Bewinvoering in Eindhoven

Waarom bewindvoering aanvragen?

Wie zijn of haar eigen financiën niet meer kan regelen, kan snel in de problemen komen. Als bijvoorbeeld de huur of hypotheek niet wordt betaald, staat de betreffende persoon binnen enkele maanden op straat in Eindhoven. Bewindvoering kan dit soort ongelukkige situaties voorkomen. Een persoon of instantie neemt dan de geldzaken van de rechthebbende over, zodat de rekeningen op tijd betaald worden. We spreken van een rechthebbende, omdat bewindvoering een wettelijk beschermingsmiddel is. Voorziet u problemen bij uzelf of een familielid, dan is het uw recht om bewindvoering in Eindhoven (of elders) aan te vragen.

Wie kan bewindvoering in Eindhoven aanvragen?

U kunt bewindvoering in Eindhoven aanvragen voor uzelf of een familielid. De kantonrechter beslist vervolgens over uw aanvraag. Deze bepaalt of onderbewindstelling de oplossing voor u is, of dat er een ander pad bewandeld moet worden. Ook wordt beoordeeld of de aangedragen bewindvoerder geschikt is. Voordat u bij Kantongerecht Eindhoven bewindvoering aanvraagt, dient u dus een bewindvoerder te kiezen. Dat kan een particulier zijn, bijvoorbeeld uw partner, een familielid, vriend of goede kennis. Het kan ook een professionele bewindvoerder zijn. Dat is een instantie die gespecialiseerd is in bewindvoering en aan de nodige eisen voldoet. Wij werken nauw samen met RA Bewindvoering Nederland, een betrouwbare partner die we van harte aanraden als uw bewindvoerder in Eindhoven.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Meer info en bewindvoering aanvragen

Wilt u met een ervaren partij om de tafel om te kijken of bewindvoering iets is voor u of uw partner? Schuldsanering Nederland helpt u graag. We beantwoorden al uw vragen over bewindvoering in Eindhoven en begeleiden u in het proces. Zo voorkomen we betalingsachterstanden en opstapelende schulden. Zit u al in deze neerwaartse spiraal, dan helpen we u er met schuldsanering in Eindhoven snel weer bovenop. Ga ook voor een schuldenvrije toekomst: neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is: 0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09:00 – 15.00 uur
Di: 09:00 – 15.00 uur
Wo: 09:00 – 15.00 uur
Do: 09:00 – 15.00 uur
Vr: 09:00 – 15.00 uur