fbpx

Nieuwe contentpagina

✓ Al 12,5 jaar specialist in het oplossen van schulden.

Vrijblijvend advies

Schuldsanering Almere

Zit u in de schulden of dreigt u in de schulden te komen? Wij van Schuldsanering Nederland kunnen u helpen naar een schuldenvrije toekomst. Zoekt u schuldhulpverlening in Almere of een andere gemeente? Schuldsanering Nederland biedt hulp in diverse situaties. Wij werken met zowel particulieren als bedrijven met werknemers die schulden hebben. 

Voor wie is schuldsanering in Almere?

Voor hulp bij het oplossen van u schulden kunt u Schuldsanering Nederland inschakelen. Wanneer uw schulden zo hoog zijn en u niet meer weet hoe u dit kunt oplossen, dan kunt u zich bij ons aanmelden. Onze enige voorwaarden is dat u een vast inkomen heeft.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Wij nemen uw financiën en dus ook uw zorgen van u over. Wij zetten al uw inkomsten, uitgaven en kosten op een rijtje en komen dan tot een bedrag wat u per maand nodig heeft om uw vaste lasten te betalen. Met de rest van het geld worden uw schulden die u heeft afgelost. Ook het contact met uw schuldeisers gaat via ons. Wij maken een passend plan die bij uw situatie past. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering in Almere kunt u bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Hoe lang duurt schuldsanering?

Schulden belemmeren u in het dagelijks leven. Om u zo snel mogelijk van de schulden af te helpen, maken wij een passend plan bij uw huidige situatie. De keuze van het soort traject bepaalt ook de duur van het traject. U kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Het traject van schuldsanering Almere via de gemeente duurt ongeveer drie tot vijf jaar.Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar van uw schulden af zijn.

Schuldhulpverlening in Almere

Het beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering verschilt per gemeente. Echter werken de meeste gemeentes volgens de landelijke regels en procedures. Dit betekent dat bij elke gemeente vaak een wachttijd bestaat van een aantal weken, soms wel maanden. Ook kan het zo zijn dat u zelf uw schulden moet inventariseren en meerdere keren op intakegesprek moet komen bij het gemeentehuis in Rotterdam.
Bij Schuldsanering Nederland werken wij anders. Wij hanteren geen wachttijden en snappen dat u direct geholpen wilt worden, voordat de schulden nog hoger oplopen. Het werk dat bij de gemeente verricht wordt in een aantal maanden, doet onze consulent tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden

u kunt direct bij ons terecht

Ervaren schuldhulpverlener

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Persoonlijk advies

Wij kijken vrijblijvend naar uw situatie

Schuldbemiddeling

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Aandacht voor onze klanten staat bovenaan en daarom willen wij u snel en zorgvuldig helpen. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Wij werken niet met wachttijden en helpen u daarom direct om te voorkomen dat de problemen zich opstapelen.

Zeer klantvriendelijk en werd goed geholpen.

- Remko

Zeer tevreden. Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Traject was eerder afgelopen dan geschat. Nog een kleine spaarrekening aan overgehouden ook. Top!

- Brom

Hebben mij erg goed geholpen en zijn altijd heel vriendelijk en begripvol geweest. Kan niets anders zeggen.. bedankt!

- Sanne

Ik vind het hele goede bewindvoering zeer snel met betalen rekeningenl en vriendelijk Als ik ze een mail stuur zelfde dag nog hebben ze het geregeld van mij krijgen ze 5 sterren omdat ze het verdienen hele goede service.

- Stef

Super team. weten waar ze mee bezig zijn. erg professioneel en snel met afhandeling zeer goed ervaren.

- Kevin