fbpx

Schuldsanering aanvragen

Wat goed dat u hier bent. Het vergt wat van iemand om te erkennen dat het niet gaat lukken om zelfstandig uit de schulden te komen. Door te zeggen: “ik ga schuldsanering aanvragen” heeft u een belangrijke stap gezet. Dit is namelijk de eerste stap naar een schuldenvrij leven. Zonder geldzorgen kunt u weer iets opbouwen, uw creativiteit laten opbloeien, iets extra’s voor de (klein)kinderen doen. Bij Schuldsanering Nederland wordt u direct geholpen door ervaren schuldsaneerders. Na het aanvragen nemen we binnen 24 uur contact met u op. Dan bespreken we hoe we samen kunnen zorgen dat u zo snel mogelijk van uw schulden af bent. U staat al met een voet over de drempel. We zouden zeggen: kom binnen!

Hoe werkt schuldsanering?

Schuldsanering is een vorm van schuldhulpverlening, met het doel om binnen x jaar van openstaande schulden af te zijn en geen nieuwe schulden meer te maken. Degene die schuldsanering aanvraagt, gaat een schuldsaneringstraject in. Bij ons is dat traject 1 tot 3 jaar. De schuldsaneerder beheert in deze periode uw financiën. Na aftrek van leefgeld, of Vrij Te Laten Bedrag (VTLB), en na het betalen van de maandelijkse rekeningen wordt de rest van uw inkomsten aan de schuldeisers betaald. Dit gaat volgens een vooraf afgesproken regeling. Is na 36 maanden nog niet de gehele schuld afbetaald, dan wordt de restschuld mogelijk kwijtgescholden. En zo kan schuldsanering leiden tot een schuldenvrij bestaan.

Wie is Schuldsanering Nederland?

Het is altijd een goed idee om te kijken bij wie u schuldsanering aanvraagt. De persoon of organisatie gaat immers maandenlang uw financiën beheren. Bij Schuldsanering Nederland zijn uw geldzaken in ervaren en betrouwbare handen. We zijn onderdeel van RA Bewindvoering Nederland en al 12,5 jaar specialist in het oplossen van schulden. Cliënten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met 4,7 van de 5 sterren (zie Google-reviews). Verder werken we volgens de richtlijnen van het NVVK, de branchevereniging voor schuldhulp en financiële dienstverlening.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u snel met uw schuldvragen wordt geholpen. Aanvragen bij Schuldsanering Nederland worden altijd binnen 24 uur opgepakt. Dan volgen de volgende stappen:

Wij nemen allereerst telefonisch contact met u op om een beeld van uw situatie te krijgen. Wij kunnen u nog sneller helpen wanneer u uw inkomsten, uitgaven en schulden al op een rij heeft. Lukt dat niet, dan gaan we daar samen voor zitten.

Na het aanvragen van schuldsanering en het telefoongesprek volgt het huisbezoek. Een van onze schuldsaneerders komt bij u thuis om de zaken op een rij te zetten. Dit kan voor u best ingrijpend zijn, want uw gehele financiën komen op tafel. We garanderen dat uw consulent zorgvuldig en discreet met uw persoonlijke informatie om zal gaan. Aan de hand van de bevindingen bepalen we wat voor u de beste vorm van schuldhulpverlening is.

Dan volgt het schuldsaneringstraject. Wij gaan aan de slag door te praten met schuldeisers en afspraken met hen te maken over aflossing en kwijtschelding na de maximaal 36 maanden. We maken een intern dossier van u aan, zodat bevoegde medewerkers u altijd te woord kunnen staan. We stellen een financieel plan op en brengen nieuwe balans in uw inkomsten en uitgaven.

Dan is het een kwestie van doorzetten en uiteindelijk bent u schuldenvrij!

Nu schuldsanering aanvragen

U heeft vast op deze site al de groene buttons met ‘Hulp aanvragen’ gevonden. Klikt of tapt u erop, dan kunt u direct uw gegevens achterlaten. Geef alvast zoveel mogelijk informatie, zodat wij ons kunnen voorbereiden. Verstuur het formulier en het schuldsanering aanvragen is voltooid. Bent u klaar voor een leven zonder schulden? Met Schuldsanering Nederland kunt u verder!

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is:  085 – 1044676
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09.00 – 12.00 uur
Di: 09.00 – 12.00 uur
Do: 09.00 – 12.00 uur
Vr: 09.00 – 12.00 uur