fbpx
Beschermingsbewind is een goede optie wanneer u niet meer zelfstandig uw financiën op orde kunt krijgen. Beschermingsbewind kunt u zien als een wettelijke beschermingsmaatregel. Kunt u uw rekeningen niet meer betalen en heeft u last van schulden? Schuldsanering Nederland helpt u graag om weer zicht te krijgen op uw financiële situatie.

Wat is beschermingsbewind?

Beschermingsbewind is er voor mensen die door geestelijke of lichamelijke problemen hun financiën niet meer kunnen regelen. Hierbij kunt u denken aan: – Vaste lasten, zoals de huur of hypotheek. – Belastingaangiftes of het betalen van een belastingaanslag – Het aanvragen van toeslagen, zoals zorgtoeslag of huurtoeslag. Deze zaken moeten toch geregeld worden, ondanks de problemen en beperkingen. Via een kantonrechter wordt het vermogen van de betreffende persoon onder bewind geplaatst. Dit betekent dat de bewindvoerder machtiging krijgt over het vermogen en de verantwoording over de financiën.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Aandacht voor onze klanten staat bovenaan en daarom willen wij u snel en zorgvuldig helpen. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Wij werken niet met wachttijden en helpen u daarom direct om te voorkomen dat de problemen zich opstapelen.

Zeer klantvriendelijk en werd goed geholpen.

- Remko

Zeer tevreden. Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Traject was eerder afgelopen dan geschat. Nog een kleine spaarrekening aan overgehouden ook. Top!

- Brom

Hebben mij erg goed geholpen en zijn altijd heel vriendelijk en begripvol geweest. Kan niets anders zeggen.. bedankt!

- Sanne

Ik vind het hele goede bewindvoering zeer snel met betalen rekeningenl en vriendelijk Als ik ze een mail stuur zelfde dag nog hebben ze het geregeld van mij krijgen ze 5 sterren omdat ze het verdienen hele goede service.

- Stef

Super team. weten waar ze mee bezig zijn. erg professioneel en snel met afhandeling zeer goed ervaren.

- Kevin