fbpx

Schuldbemiddeling

Heeft u schulden en kunt u een bedrag ter beschikking stellen om een aanbod te doen tegen finale kwijting?

Vaak zijn schuldeisers wel bereid om mee te werken omdat zij in een MSNP-traject een lager voorstel zullen krijgen, ook scheelt het een hoop administratie voor een schuldeiser. Finale kwijting wordt ook wel afkoopsom genoemd. U hoeft bij schuldbemiddeling dus geen traject te volgen voor schuldsanering.

Uw schuldeiser krijgt weliswaar een lager bedrag aangeboden dan het oorspronkelijke bedrag, echter met een goed onderbouwd voorstel en een redelijk aanbod kunnen wij vaak tot een akkoord komen met de schuldeiser. Afkopen van schulden kan in principe met de meeste soorten schuldeisers.

Het voordeel voor u en de schuldeiser is dat er geen 3-jarig MSNP-traject aangevraagd hoeft te worden en dat u ook bewind of budgetbeheer traject hoeft te starten. Dit bespaart u een langdurig traject en de schuldeiser weet ook direct waar hij of zij aan toe is.

Wanneer gaat een schuldeiser akkoord?

De schuldeiser gaat niet altijd direct akkoord, we zullen namelijk een redelijk en goed onderbouwd voorstel moeten doen. Samen met u omschrijven wij de situatie zodat wij een zo passend mogelijk voorstel kunnen doen. Op deze manier kunnen wij uw schuldeiser overtuigen dat het voorstel wat wordt gedaan in beide gevallen gunstiger zou uitpakken dan wanneer u een 3-jarig MSNP-traject zou volgen. Hierna volgt er vaak een onderhandelingstraject.
Wij raden u altijd aan om deze onderhandelingen door een expert te laten uitvoeren. Hiermee is de slagingskans veel hoger en kan er een voor u voordeligere afkoopsom of finale kwijting uitkomen. Schuldsanering Nederland is een expert in het afkopen van schulden met ruim 12,5 jaar ervaring!

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Wat zijn de kosten voor het aanbieden van een voorstel tegen finale kwijting?

Het nadeel is dat de gemeente geen bijzondere bijstand vergoedt voor de kosten van dit traject. Deze kosten dienen door een derde partij betaald te worden, bijvoorbeeld een familielid, vriend/vriendin of werkgever.

De éénmalige intakekosten bedragen € 555, de consulent legt een huisbezoek bij u af en zal samen met u een plan van aanpak maken en het dossier gereed maken voor verwerking.

Als de regeling tegen finale kwijting slaagt, wordt er een percentage gerekend over het bedrag wat totaal wordt kwijtgescholden.
De exacte kosten zullen met u worden besproken tijdens het intakegesprek.

Indien wij niet tot een akkoord kunnen komen met uw schuldeiser, worden er géén extra kosten in rekening gebracht.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Aandacht voor onze klanten staat bovenaan en daarom willen wij u snel en zorgvuldig helpen. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Wij werken niet met wachttijden en helpen u daarom direct om te voorkomen dat de problemen zich opstapelen.

Zeer klantvriendelijk en werd goed geholpen.

- Remko

Zeer tevreden. Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Traject was eerder afgelopen dan geschat. Nog een kleine spaarrekening aan overgehouden ook. Top!

- Brom

Hebben mij erg goed geholpen en zijn altijd heel vriendelijk en begripvol geweest. Kan niets anders zeggen.. bedankt!

- Sanne

Ik vind het hele goede bewindvoering zeer snel met betalen rekeningenl en vriendelijk Als ik ze een mail stuur zelfde dag nog hebben ze het geregeld van mij krijgen ze 5 sterren omdat ze het verdienen hele goede service.

- Stef

Super team. weten waar ze mee bezig zijn. erg professioneel en snel met afhandeling zeer goed ervaren.

- Kevin