fbpx

Schuldbemiddeling

Hulp bij schuld nodig?

Meld u aan en krijg direct schuldhulp. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en plannen samen een intakegesprek in.

Heeft u schulden en kunt u een bedrag ter beschikking stellen om een aanbod te doen tegen finale kwijting?

Vaak zijn schuldeisers wel bereid om mee te werken omdat zij in een MSNP-traject een lager voorstel zullen krijgen, ook scheelt het een hoop administratie voor een schuldeiser. Finale kwijting wordt ook wel afkoopsom genoemd. U hoeft bij schuldbemiddeling dus geen traject te volgen voor schuldsanering.

Uw schuldeiser krijgt weliswaar een lager bedrag aangeboden dan het oorspronkelijke bedrag, echter met een goed onderbouwd voorstel en een redelijk aanbod kunnen wij vaak tot een akkoord komen met de schuldeiser. Afkopen van schulden kan in principe met de meeste soorten schuldeisers.

Het voordeel voor u en de schuldeiser is dat er geen 3-jarig MSNP-traject aangevraagd hoeft te worden en dat u ook bewind of budgetbeheer traject hoeft te starten. Dit bespaart u een langdurig traject en de schuldeiser weet ook direct waar hij of zij aan toe is.

Wanneer gaat een schuldeiser akkoord?

De schuldeiser gaat niet altijd direct akkoord, we zullen namelijk een redelijk en goed onderbouwd voorstel moeten doen. Samen met u omschrijven wij de situatie zodat wij een zo passend mogelijk voorstel kunnen doen. Op deze manier kunnen wij uw schuldeiser overtuigen dat het voorstel wat wordt gedaan in beide gevallen gunstiger zou uitpakken dan wanneer u een 3-jarig MSNP-traject zou volgen. Hierna volgt er vaak een onderhandelingstraject.
Wij raden u altijd aan om deze onderhandelingen door een expert te laten uitvoeren. Hiermee is de slagingskans veel hoger en kan er een voor u voordeligere afkoopsom of finale kwijting uitkomen. Schuldsanering Nederland is een expert in het afkopen van schulden met ruim 12,5 jaar ervaring!

Wat zijn de kosten voor het aanbieden van een voorstel tegen finale kwijting?

Het nadeel is dat de gemeente geen bijzondere bijstand vergoedt voor de kosten van dit traject. Deze kosten zult u dus zelf moeten betalen.
De éénmalige intakekosten bedragen € 530, de consulent legt een huisbezoek bij u af en zal samen met u een plan van aanpak maken en het dossier gereed maken voor verwerking.

Als de regeling tegen finale kwijting slaagt, wordt er een percentage gerekend over het bedrag wat totaal wordt kwijtgescholden. De exacte kosten zullen met u worden besproken tijdens het intakegesprek.

Indien wij niet tot een akkoord kunnen komen met uw schuldeiser, worden er géén extra kosten in rekening gebracht.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u kunt direct bij ons terecht

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u kunt direct bij ons terecht

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen
met betrekking tot onze hulp bij schulden?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en plan een afspraak in.
Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend én gratis!

085 1044 676

Bereikbaar van 9:00 tot 12:00 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

info@schuldsaneringnederland.nl

Stuur ons een bericht