fbpx

Het telefonisch gesprek

U heeft zich aangemeld voor schuldhulpverlening. En dan? Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek luisteren wij aandachtig naar wat u kunt vertellen over de situatie waarin u zich bevindt. Voordat wij u bellen is het handig om alvast een schatting te maken van uw inkomsten, uitgaven en schulden. Zo kan het proces van schuldhulp nog sneller gaan!

Bezoek aan huis

Na een korte beoordeling van het eerste telefoongesprek komt er een consulent van Schuldsanering Nederland bij u op bezoek. Samen zetten wij de volgende zaken op een rijtje: uw bron van inkomsten, uitgaven, schulden en de kansen voor extra inkomsten waar u mogelijk voor in aanmerking komt. Aan de hand hiervan bekijken we uw mogelijkheden en zullen wij bepalen welke vorm van schuldhulpverlening het beste bij uw situatie past.

Zodra wij voor u aan de slag gaan, zit u in het zogenoemde schuldsanerings- of schuldhulpverleningstraject. Gedurende dit traject krijgt u een dossier bij ons dat inzichtelijk is voor al onze bevoegde medewerkers. Zo kunnen zij u vrijwel altijd direct te woord staan en al uw vragen omtrent uw dossier beantwoorden.

U verlossen van uw schulden!

Als schuldhulpverlener is het ons doel om ervoor te zorgen dat u weer kunt genieten van uw leven, zonder schulden. Wij lichten alle schuldeisers in en doen ze een voorstel tot betaling van uw schulden. Vervolgens stellen wij een financieel plan op dat uw inkomsten en uitgaven weer in balans brengt. Samen met u zorgen wij voor een schuldenvrije toekomst, zodat u weer verder kunt met uw leven!

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Aandacht voor onze klanten staat bovenaan en daarom willen wij u snel en zorgvuldig helpen. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Wij werken niet met wachttijden en helpen u daarom direct om te voorkomen dat de problemen zich opstapelen.

Zeer klantvriendelijk en werd goed geholpen.

- Remko

Zeer tevreden. Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Traject was eerder afgelopen dan geschat. Nog een kleine spaarrekening aan overgehouden ook. Top!

- Brom

Hebben mij erg goed geholpen en zijn altijd heel vriendelijk en begripvol geweest. Kan niets anders zeggen.. bedankt!

- Sanne

Ik vind het hele goede bewindvoering zeer snel met betalen rekeningenl en vriendelijk Als ik ze een mail stuur zelfde dag nog hebben ze het geregeld van mij krijgen ze 5 sterren omdat ze het verdienen hele goede service.

- Stef

Super team. weten waar ze mee bezig zijn. erg professioneel en snel met afhandeling zeer goed ervaren.

- Kevin