fbpx

Werkwijze

Schuldsanering Nederland

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Schuldsanering Nederland helpt u graag en wij nemen u zoveel mogelijk uit handen, om zo snel mogelijk uw geldproblemen op te lossen.
Echter is het aan u om de eerste stap te zetten: aanmelden voor schuldhulpverlening.

Stap 1: het telefonisch gesprek

U heeft zich aangemeld voor schuldhulpverlening. En dan? Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek luisteren wij aandachtig naar wat u kunt vertellen over de situatie waarin u zich bevindt. Voordat wij u bellen is het handig om alvast een schatting te maken van uw inkomsten, uitgaven en schulden. Zo kan het proces van schuldhulp nog sneller gaan!

Stap 2: bezoek aan huis

Na een korte beoordeling van het eerste telefoongesprek komt er een consulent van Schuldsanering Nederland bij u op bezoek. Samen zetten wij de volgende zaken op een rijtje: uw bron van inkomsten, uitgaven, schulden en de kansen voor extra inkomsten waar u mogelijk voor in aanmerking komt. Aan de hand hiervan bekijken we uw mogelijkheden en zullen wij bepalen welke vorm van schuldhulpverlening het beste bij uw situatie past.

Zodra wij voor u aan de slag gaan, zit u in het zogenoemde schuldsanerings- of schuldhulpverleningstraject. Gedurende dit traject krijgt u een dossier bij ons dat inzichtelijk is voor al onze bevoegde medewerkers. Zo kunnen zij u vrijwel altijd direct te woord staan en al uw vragen omtrent uw dossier beantwoorden.

Stap 3: u verlossen van uw schulden!

Als schuldhulpverlener is het ons doel om ervoor te zorgen dat u weer kunt genieten van uw leven, zonder schulden. Wij lichten alle schuldeisers in en doen ze een voorstel tot betaling van uw schulden. Vervolgens stellen wij een financieel plan op dat uw inkomsten en uitgaven weer in balans brengt. Samen met u zorgen wij voor een schuldenvrije toekomst, zodat u weer verder kunt met uw leven!

Schuldsanering Nederland is er voor u

Om hulp vragen is niet voor iedereen even gemakkelijk en daarom moet u weten dat wij ook voor u beschikbaar zijn als u eerst goed geïnformeerd wilt worden over de procedure, kosten en alles wat er bij schuldhulpverlening komt kijken.

Neem contact met ons op voor vragen of vul het aanmeldformulier in als u direct geholpen wilt worden.

085 1044 676

Bereikbaar van 9:00 tot 12:00 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

info@schuldsaneringnederland.nl

Stuur ons een bericht