fbpx

Werknemers met Schulden: hoe kunt u helpen als werkgever?

Werkgevers, Let op de Impact van Schulden bij Uw Werknemers

In een bedrijfssfeer komt het vaak voor: een werknemer die worstelt met schulden, wat leidt tot aanzienlijke stress zowel thuis als op de werkvloer. Het ziekteverzuim neemt toe, deadlines worden gemist en uw werknemers lijken regelmatig afwezig te zijn. Wist u dat wanneer uw medewerkers kampen met schulden, de productiviteit tot wel vijftig procent kan afnemen? Als werkgever wilt u het welzijn van uw medewerkers bevorderen en de bedrijfsprestaties verbeteren. Maar hoe kunt u dit het beste aanpakken?

Impact van Schulden op Werknemers en Werkgevers

De invloed van schulden op werknemers mag niet worden onderschat. Het kan leiden tot stress, verminderde concentratie en zelfs fysieke gezondheidsproblemen. Werkgevers worden geconfronteerd met toenemend ziekteverzuim en verminderde productiviteit. Het is van cruciaal belang om deze kwestie serieus te nemen en effectieve oplossingen te overwegen.

Hoe Werkgevers Kunnen Helpen

Als werkgever zijn er verschillende manieren waarop u uw werknemers met schulden kunt ondersteunen. Van financiële educatie tot het aanbieden van hulpbronnen en begeleiding, er zijn praktische stappen die u kunt ondernemen om uw team te ondersteunen en de productiviteit te herstellen. Wilt u meer te weten komen over hoe u als werkgever kunt helpen? Bekijk onze brochure voor waardevolle inzichten en oplossingen.

Schulden bij werknemers zijn een serieuze kwestie, maar met de juiste ondersteuning en initiatieven kunnen werkgevers bijdragen aan het welzijn van hun personeel en de prestaties van het bedrijf verbeteren.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Aandacht voor onze klanten staat bovenaan en daarom willen wij u snel en zorgvuldig helpen. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Wij werken niet met wachttijden en helpen u daarom direct om te voorkomen dat de problemen zich opstapelen.

Zeer klantvriendelijk en werd goed geholpen.

- Remko

Zeer tevreden. Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Traject was eerder afgelopen dan geschat. Nog een kleine spaarrekening aan overgehouden ook. Top!

- Brom

Hebben mij erg goed geholpen en zijn altijd heel vriendelijk en begripvol geweest. Kan niets anders zeggen.. bedankt!

- Sanne

Ik vind het hele goede bewindvoering zeer snel met betalen rekeningenl en vriendelijk Als ik ze een mail stuur zelfde dag nog hebben ze het geregeld van mij krijgen ze 5 sterren omdat ze het verdienen hele goede service.

- Stef

Super team. weten waar ze mee bezig zijn. erg professioneel en snel met afhandeling zeer goed ervaren.

- Kevin