fbpx

Schuldhulpverlening Kraggenburg

✓ Al 12,5 jaar specialist in het oplossen van schulden.

Vrijblijvend advies

Schuldsanering Kraggenburg

Heeft u schulden of komt u binnenkort in de schulden? Schuldsanering Nederland helpt u zo snel mogelijk aan een schuldenvrij leven. Zoekt u naar schuldsanering Kraggenburg of een andere gemeente? Wij bieden hulp in diverse situaties en werken met zowel particulieren als bedrijven met werknemers die in de schulden zitten.

Voor wie is schuldsanering in Kraggenburg?

Schuldsanering Nederland is voor iedereen in Kraggenburg of andere gemeentes in Nederland beschikbaar. Als uw schulden zo hoog oplopen dat het problematisch is en u het afbetalen ervan niet meer zelf kunt regelen, dan kunt u zich bij ons aanmelden. Uw leeftijd maakt voor ons niets uit, de enige voorwaarde is dat u een inkomen heeft.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Als u in de schuldhulpverlening gaat, betekent dit dat u een bedrijf inschakelt om uw financiën te beheren. Schuldsanering Nederland is zo een bedrijf. Wij houden voor u in de gaten wat precies uw inkomsten, uitgaven en kosten zijn en wij bepalen met welk bedrag u uw vaste lasten betaalt. Met de rest van het geld worden uw schulden afgelost. Ook het contact met uw schuldeisers gaat via ons. Afhankelijk van uw situatie maken wij een passend plan. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering in Kraggenburg kunt u bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Hoe lang duurt schuldsanering?

Het hebben van schulden kan een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Om u zo snel mogelijk van de schulden af te helpen, maken wij een plan dat precies past bij uw huidige inkomen. De keuze van het soort traject waarin u terechtkomt, is daarvan afhankelijk. U kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Het traject van schuldsanering Kraggenburg via de gemeente duurt ongeveer drie tot vijf jaar. Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn!

Schuldhulpverlening in Kraggenburg

Het beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering verschilt per gemeente. Echter werken de meeste gemeentes volgens de landelijke regels en procedures. Dit betekent dat bij elke gemeente vaak een wachttijd bestaat van een aantal weken, soms wel maanden. Ook kan het zo zijn dat u zelf uw schulden moet inventariseren en meerdere keren op intakegesprek moet komen bij het gemeentehuis in Kraggenburg.

Bij Schuldsanering Nederland werken wij anders. Wij hanteren geen wachttijden en snappen dat u direct geholpen wilt worden, voordat de schulden nog hoger oplopen. Het werk dat bij de gemeente verricht wordt in een aantal maanden, doet onze consulent tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden

u kunt direct bij ons terecht

Ervaren schuldhulpverlener

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Persoonlijk advies

Wij kijken vrijblijvend naar uw situatie

Schuldbemiddeling

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Aandacht voor onze klanten staat bovenaan en daarom willen wij u snel en zorgvuldig helpen. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Wij werken niet met wachttijden en helpen u daarom direct om te voorkomen dat de problemen zich opstapelen.

Zeer klantvriendelijk en werd goed geholpen.

- Remko

Zeer tevreden. Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Traject was eerder afgelopen dan geschat. Nog een kleine spaarrekening aan overgehouden ook. Top!

- Brom

Hebben mij erg goed geholpen en zijn altijd heel vriendelijk en begripvol geweest. Kan niets anders zeggen.. bedankt!

- Sanne

Ik vind het hele goede bewindvoering zeer snel met betalen rekeningenl en vriendelijk Als ik ze een mail stuur zelfde dag nog hebben ze het geregeld van mij krijgen ze 5 sterren omdat ze het verdienen hele goede service.

- Stef

Super team. weten waar ze mee bezig zijn. erg professioneel en snel met afhandeling zeer goed ervaren.

- Kevin