fbpx

Veel stress door schulden? Je bent echt niet de enige

3 aug, 2021 | 0 Reacties

Schulden kunnen voor veel stress zorgen in het dagelijkse leven. Of de schuld nou ontstaan is door een slechte omgang met geld, vanwege een erfenis, scheiding of een verkeerd afgesloten lening. Mensen die leven met schulden zijn over het algemeen een stuk minder gelukkig.

Maar zijn schulden altijd geheel onze eigen fout? Via Social Media worden we dag en nacht beïnvloedt om impulsieve aankopen te doen. Evenals de betalingsmethoden die steeds simpeler worden. Neem als voorbeeld Apple Pay, je houdt je telefoon voor de scanner en je hebt direct betaald. Of Klarna waar je de rekening achteraf pas betaalt. Een aankoop doen is een moeiteloos proces geworden waardoor we steeds makkelijker schulden opbouwen.

Het leven zelf kan al veel stress veroorzaken en voeg daar dan ook nog schuld bij. Je kan je totaal verslagen en moedeloos voelen. Schaamte is echt niet nodig en je bent ook zeker niet alleen. Hou je hoofd omhoog en denk aan een schuldenvrije toekomst. Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou aan een leven zonder schulden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.