fbpx

Schuldhulpverlening Gemeente Urk

Heb je  schulden of kom je binnenkort in de schulden? Schuldsanering Nederland helpt jou zo snel mogelijk aan een schuldenvrij leven. Zoek je naar schuldsanering in Urk of een andere gemeente? Wij bieden hulp in diverse situaties en werken met zowel particulieren als bedrijven met werknemers die in de schulden zitten.

 Voor wie is schuldsanering in Urk?

Schuldsanering Nederland is voor iedereen in Urk of andere gemeentes in Nederland beschikbaar. Als jouw schulden zo hoog oplopen dat het problematisch is en je het afbetalen ervan niet meer zelf kunt regelen, dan kun je je bij ons aanmelden. Je leeftijd maakt voor ons niets uit, de enige voorwaarde is dat je een vast inkomen hebt.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Als je in de schuldhulpverlening gaat, betekent dit dat je een hulpverlener inschakelt om je financiën te beheren. Schuldsanering Nederland zoekt voor jou de juiste hulpverlener. Deze hulpverlener houdt voor jou in de gaten wat precies jouw inkomsten, uitgaven en kosten zijn en wij bepalen met welk bedrag jij jouw vaste lasten betaalt. Met de rest van het geld worden jouw schulden afgelost. Ook het contact met jouw schuldeisers gaat via deze hulpverlener. Afhankelijk van jouw situatie maken zij een passend plan. Voor Bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening en schuldsanering in Urk kun je bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Direct hulp nodig met jouw schulden?

Wij kunnen je al binnen 24 uur helpen!

Hoe lang duurt schuldsanering?

Het hebben van schulden kan een grote impact hebben op jouw dagelijks leven. Om je zo snel mogelijk van de schulden af te helpen, maken wij een plan dat precies past bij jouw huidige inkomen. De keuze van het soort traject waarin je terechtkomt, is daarvan afhankelijk. Je kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Ook wordt er budgetbeheer of bewindvoering aangevraagd. Via Schuldsanering Nederland kun je binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn!

Schuldhulpverlening in Urk

Het beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering verschilt per gemeente. Echter werken de meeste gemeentes volgens de landelijke regels en procedures. Dit betekent dat bij elke gemeente vaak een wachttijd bestaat van een aantal weken, soms wel maanden. Ook kan het zo zijn dat je zelf jouw schulden moet inventariseren en meerdere keren op intakegesprek moet komen bij het gemeentehuis in Urk.

Bij Schuldsanering Nederland werken wij anders. Wij hanteren geen wachttijden en snappen dat je direct geholpen wilt worden, voordat de schulden nog hoger oplopen. Het werk dat bij de gemeente soms maanden kan duren, doet onze consulent tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen je binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met het aanvragen van hulp.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, je wordt direct geholpen.

Al 16 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies voor jouw situatie

Wij zoeken de juiste hulpverlening voor jou

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijg je binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wil je liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is:  0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09.00 – 15.00 uur
Di: 09.00 – 15.00 uur
Di: 09.00 – 15.00 uur
Do: 09.00 – 15.00 uur
Vr: 09.00 – 15.00 uur