fbpx

Bewindvoering Heerlen

Wilt u bewindvoering aanvragen in Gemeente Heerlen? Dan is de informatie op deze pagina voor u. Hier leest u wat u moet doen om uw aanvraag voor te bereiden, hoe u een bewindvoerder kiest en welke instantie de bewindvoering kan toekennen. Schuldsanering Nederland kent de weg in Gemeente Heerlen om bewindvoering aan te vragen. Wilt u meer informatie en/of hulp bij uw aanvraag, neem dan vandaag nog contact met ons op.
Bewindvoering in Heerlen

Waar vraagt u bewindvoering in Heerlen aan?

In de Gemeente Heerlen werkt bewindvoering aanvragen net zoals in de rest van Nederland. De aanvraag doet u bij de kantonrechter van Rechtbank Limburg. Voordat u de aanvraag doet, kiest u een bewindvoerder die uw financiën zal overnemen. Dit kan een persoon of instantie zijn. Als u voor een persoon (particuliere bewindvoerder) gaat, kies dan iemand die u vertrouwt; uw partner, familielid, vriend of goede kennis. Kunt u geen geschikte persoon vinden of wilt u hier niemand mee belasten, kies dan een professionele bewindvoerder. Dat is een instantie (zoals RA Bewindvoering Nederland) die hierin gespecialiseerd en gecertificeerd is.

Hoe gaat de aanvraag in z’n werk?

Om bewindvoering in Heerlen aan te vragen, stelt u een verzoekschrift op. Schuldsanering Nederland helpt u hierbij. Na het indienen van het verzoekschrift volgt een zitting bij de kantonrechter. De tijd tussen de aanvraag en de zitting kan oplopen tot 2 maanden. We willen voorkomen dat uw schulden in deze tijd opstapelen en dat u schuldsanering in Heerlen nodig heeft. Daarom bieden we aan om in deze periode alvast uw financiën over te nemen. Tijdens de zitting beoordeelt de kantonrechter of u inderdaad beschermingsbewind nodig heeft. Ook beoordeelt hij/zij of de voorgestelde bewindvoerder geschikt is. Is alles ok, dan is uw bewindvoering in Heerlen een feit.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Het bewind begint

De dag na de uitspraak van de kantonrechter over uw zaak in Heerlen gaat de bewindvoering van start. Vanaf dit moment heeft de bewindvoerder zeggenschap over uw financiën en de onder bewind gestelde goederen. Deze zorgt dat alle rekeningen op tijd worden betaald zoals huur, gas en licht, verzekeringen en belastingen. Het doel van beschermingsbewind is dat u financieel gezond, ook wanneer u zelf uw geldzaken niet meer kunt regelen. Als er al schulden opgebouwd zijn, dan kan uw bewindvoerder in Heerlen met Schuldsanering Nederland samenwerken aan het aflossen ervan.

Vragen over bewindvoering in Heerlen

Heeft u vragen over bewindvoering aanvragen in Gemeente Heerlen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We informeren u en begeleiden u stap voor stap door het proces. Ook als u schuldsanering in Heerlen wilt aanvragen helpen we u graag. Schuldsanering Nederland: voor een schuldenvrije toekomst.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is: 0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09:00 – 15.00 uur
Di: 09:00 – 15.00 uur
Wo: 09:00 – 15.00 uur
Do: 09:00 – 15.00 uur
Vr: 09:00 – 15.00 uur