fbpx

Schuldhulpverlening in gemeente Swifterbant

Zit u in de schulden of dreigt u in de schulden te komen? Wij van Schuldsanering Nederland kunnen u helpen naar een schuldenvrije toekomst. Zoekt u schuldhulpverlening in Almere of een andere gemeente? Schuldsanering Nederland biedt hulp in diverse situaties. Wij werken met zowel particulieren als bedrijven met werknemers die schulden hebben.

Voor wie is schuldsanering in Swifterbant?

Schuldsanering Nederland is voor iedereen in Nederland beschikbaar. Als uw schulden zo hoog oplopen dat ze een groot probleem vormen en u het afbetalen ervan niet meer zelf kunt regelen, dan kunt u zich bij ons aanmelden. Uw leeftijd maakt voor ons niets uit, de enige voorwaarde is dat u een inkomen heeft.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Bij Schuldhulpverlening nemen wij uw financiën over. Wij zetten uw inkomsten, uitgaven en kosten op een rijtje en bepalen welk bedrag u nodig heeft om uw vaste lasten te betalen. Van de rest van het geld worden uw schulden afgelost. Het contact met de schuldeisers gaat via ons, hier hoeft u niet naar om te kijken.

Afhankelijk van uw situatie maken wij een passend plan. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering in Swifterbant kunt u bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Hoe lang duurt schuldsanering?

Schulden hebben een grote impact op uw dagelijks leven. Om u zo snel mogelijk een schuldenvrije toekomst te bezorgen, maken wij een plan dat precies past bij uw huidige inkomen. De keuze van het soort traject waarin u terechtkomt, is daarvan afhankelijk. U kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Het traject van schuldsanering Zeewolde via de gemeente duurt ongeveer drie tot vijf jaar.Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn!

Schuldhulpverlening in Swifterbant

Het beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering verschilt per gemeente. Echter werken de meeste gemeentes volgens de landelijke regels en procedures. Dit betekent dat bij elke gemeente vaak een wachttijd bestaat van een aantal weken, soms wel maanden. Ook kan het zo zijn dat u zelf uw schulden moet inventariseren en meerdere keren op intakegesprek moet komen bij het gemeentehuis in Swifterbant.

Bij Schuldsanering Nederland werken wij anders. Wij hanteren geen wachttijden en snappen dat u direct geholpen wilt worden, voordat de schulden nog hoger oplopen. Het werk dat bij de gemeente verricht wordt in een aantal maanden, doet onze consulent tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is: 0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09:00 – 15.00 uur
Di: 09:00 – 15.00 uur
Wo: 09:00 – 15.00 uur
Do: 09:00 – 15.00 uur
Vr: 09:00 – 15.00 uur