fbpx

Bewindvoering Gemeente Westland

Staat u op het punt bewindvoering in Westland aan te vragen maar weet u niet waar u moet beginnen? Schuldsanering Nederland kijkt graag met u mee of bewindvoering de oplossing voor u kan betekenen. Mocht dit niet het juiste hulpmiddel voor u zijn, dan kunt u bij ons terecht voor schuldhulpverlening. Is dat wel zo, dan begeleiden we u bij het vinden van een bewindvoerder in Westland of elders. We helpen u de aanvraag voor te bereiden en leiden u door het proces. Heeft u hulp nodig of wilt u iets weten over bewindvoering in Westland, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wie kan bewindvoering aanvragen?

Iedereen kan voor zichzelf of zijn of haar partner bewindvoering aanvragen. In Westland egelden daarvoor dezelfde regels als in de rest van Nederland. Beschermingsbewind, zoals bewindvoering ook wel wordt genoemd, is een beschermingsmiddel waar u recht op heeft wanneer u niet meer uw eigen financiën kunt regelen. U kunt bewindvoering in Westland of ergens anders aanvragen voor uzelf of voor een naaste familielid. Iemand anders kan dus ook voor u onderbewindstelling aanvragen. Een rechter bepaalt uiteindelijk of het bewind toegekend wordt.

Waar in Westland kunt u beschermingsbewind aanvragen?

Omdat een rechter uw aanvraag moet beoordelen, dient u deze in bij de kantonrechter. In Westland kunt u bewindvoering aanvragen bij rechtbank Den Haag. U hoeft het aanvraagproces echter niet zelf helemaal uit te dokteren. Schakelt u Schuldsanering Nederland in, dan helpen wij u met uw aanvraag en beantwoorden we al uw vragen. Een vraag die vaak gesteld wordt, is wie er als bewindvoerder aangesteld kan worden. Deze vraag beantwoorden we hieronder alvast.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Wie kan bewindvoerder worden?

U kunt in principe iedere volwassene voordragen om uw bewindvoerder te worden. We raden aan om iemand hiervoor te vragen die u vertrouwt. Bewindvoerders in Westland zijn vaak partner, familielid of goede vriend van de rechthebbende. Dat zijn wat men noemt particuliere bewindvoerders. Daarnaast zijn er gespecialiseerde instanties die uw bewindvoering op zich kunnen nemen. Deze worden professionele bewindvoerders genoemd. Wij werken voor onze cliënten nauw samen met RA Bewindvoering Nederland, een ervaren instantie die we u van harte aanraden.

Nu bewindvoering in Westland aanvragen

Bij Schuldsanering Nederland zijn we gespecialiseerd in schuldhulpverlening. In Westland en omgeving helpen we onze cliënten schuldenvrij te worden en blijven. Bewindvoering kan hierbij een belangrijk instrument zijn. Geldt dat ook in uw geval? We zoeken het graag samen met u uit. Meld u vandaag aan, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om een intake in te plannen. Meer informatie vragen kan natuurlijk ook. We begeleiden u graag naar een schuldenvrije toekomst.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is: 0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09:00 – 15.00 uur
Di: 09:00 – 15.00 uur
Wo: 09:00 – 15.00 uur
Do: 09:00 – 15.00 uur
Vr: 09:00 – 15.00 uur