fbpx

Schuldhulpverlening in gemeente Bant

Heeft u schulden of komt u binnenkort in de schulden? Schuldsanering Nederland zorgt samen met u voor een schuldenvrije toekomst. Zoekt u naar schuldhulpverlening in Bant of een andere gemeente? Wij bieden hulp in allerlei situaties en werken met zowel particulieren als bedrijven met werknemers die in de schulden zitten.

Voor wie is Schuldhulpverlening in Bant?

Schuldhulpverlening is mogelijk voor iedereen in Bant of een andere gemeente in Nederland. Als uw schulden zo groot zijn dat het problematisch is en u de aflossing niet meer zelf kunt regelen, kunt u zich bij ons aanmelden. Uw leeftijd maakt voor ons niet uit, de enige voorwaarde is dat u een inkomen heeft.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Als u via ons in de schuldhulpverlening gaat, betekent dit dat u Schuldsanering Nederland inschakelt om uw financiën te beheren. Wij houden uw inkomsten, uitgaven en kosten bij en bepalen welk bedrag u nodig heeft voor vasten lasten. Het overige geld wordt gebruikt om uw schulden af te lossen. Het contact met uw schuldeisers gaat ook via ons. Wij maken naar aanleiding van uw situatie een plan dat bij u past. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering in Bant kunt u bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Hoe lang duurt schuldsanering?

Wij snappen dat u zo snel mogelijk van uw schulden af wilt, het kan namelijk een grote impact hebben op uw leven. Wij maken een plan waarmee u zo snel mogelijk schuldenvrij bent en past bij uw huidige inkomen. De keuze van het traject bepaalt mede de duur. U kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Het traject van schuldsanering Bant via de gemeente duurt ongeveer drie tot vijf jaar.Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn!

Hulp bij schuld gemeente Bant

Het beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering verschilt per gemeente. De meeste gemeenten werken echter volgens nationale regels en procedures. Dit betekent dat er bij elke gemeente vaak een wachttijd is van een aantal weken, soms maanden. Het kan ook zijn dat u uw schulden moet inventariseren en meerdere keren op het gemeentehuis in Bant voor een intakegesprek komt.
Bij Schuldsanering Nederland werken we anders. Wij maken geen gebruik van wachttijden en snappen dat u direct geholpen wilt worden voordat de schulden nog hoger oplopen. De werkzaamheden die in een aantal maanden bij de gemeente worden verricht, doen onze adviseur tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is: 0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09:00 – 15.00 uur
Di: 09:00 – 15.00 uur
Wo: 09:00 – 15.00 uur
Do: 09:00 – 15.00 uur
Vr: 09:00 – 15.00 uur