fbpx

Schuldhulpverlening Gemeente Lelystad

Last van hoge schulden of dreigt u binnenkort in de schulden te komen? Schuldsanering Nederland is er voor u. Wij zorgen voor een toekomst zonder schulden. Bent u op zoek naar schuldhulpverlening in Lelystad of een andere gemeente? Wij zijn er voor zowel particuleren als bedrijven met werknemers die in de schulden zitten.

Wie komt er in aanmerking voor Schuldhulpverlening?

Schuldhulpverlening is voor iedereen in Lelystad of andere gemeentes in Nederland beschikbaar. Zijn uw schulden zo hoog en problematisch dat u het zelf niet meer kunt regelen? Meld u zich dan bij ons aan. Leeftijd is geen probleem bij ons, u dient wel een vast inkomen te hebben. Dit kan bijvoorbeeld ook een uitkering zijn voor een vastgestelde tijd.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Met schuldhulpverlening worden uw financiën voor u beheerd door een bedrijf. Schuldsanering Nederland is een voorbeeld van zo een bedrijf. Wij zetten uw inkomsten, uitgaven en kosten op een rijtje en berekenen welk bedrag u nodig heeft voor vaste lasten. Met de rest van het geld worden uw schulden bij schuldeisers opgelost. Het contact met schuldeisers gaat via ons. Gebaseerd op uw situatie maken wij een plan hoe u zo snel mogelijk schuldenvrij bent. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering in Lelystad kunt u bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Hoe lang duurt schuldsanering?

Leven met schulden is niet fijn, het heeft een grote impact op uw dagelijks leven. Wacht daarom nooit te lang voordat de schulden zich blijven opstapelen. Wij maken een plan dat precies past bij uw situatie en helpen u zo snel mogelijk van uw schulden af. De duur van het traject is ook afhankelijk van het soort traject. U kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Het traject van schuldsanering Lelystad via de gemeente duurt ongeveer drie tot vijf jaar.Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn!

Schuldhulpverlening in Lelystad

Elke gemeente hanteert een ander beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering. De meeste gemeentes volgen echter de landelijke regels en procedures. Dit resultaat vaak in een wachttijd van weken tot maanden. Ook kan het zo zijn dat u zelf uw schulden moet inventariseren en meerdere keren op intakegesprek moet komen bij het gemeentehuis in Lelystad.

Schuldsanering Nederland heeft een andere werkwijze. Wij hanteren geen wachttijden en snappen dat u direct geholpen wilt worden, voordat de schulden nog hoger worden. Het werk dat bij de gemeente verricht wordt in een aantal maanden, doet onze consulent tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is: 0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09:00 – 15.00 uur
Di: 09:00 – 15.00 uur
Wo: 09:00 – 15.00 uur
Do: 09:00 – 15.00 uur
Vr: 09:00 – 15.00 uur