fbpx

Schuldhulpverlening in gemeente Dronten

Dreigt u binnenkort in de schulden te komen of heeft u schulden? Wij van Schuldsanering Nederland helpen u om zo snel mogelijk van schulden af te komen. Bent u op zoek naar schuldhulpverlening in de gemeente Dronten of ergens elders? Schuldsanering Nederland is er voor iedereen. Wij werken met zowel particulieren als bedrijven met werknemers die last hebben van schulden.

Voor wie is schuldsanering in Dronten?

Schuldsanering Nederland is voor iedereen beschikbaar. Als uw schulden zo hoog oplopen dat het problematisch is en u het afbetalen ervan niet meer redt, dan kunt u zich bij ons aanmelden. Leeftijd is geen probleem, de enige voorwaarde is dat u een inkomen heeft.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Bij schuldhulpverlening schakelt u een bedrijf in om uw financiën te beheren. Wij houden voor u in de gaten wat precies uw inkomsten, uitgaven en kosten zijn en bepalen met welk bedrag u uw vaste lasten betaalt. De rest van het geld wordt gebruikt om uw schulden af te lossen. U hoeft zich niet druk te maken over het contact met schuldeisers, dit nemen wij ook van u over. Wij maken een passend plan voor uw situatie. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering in Dronten kunt u bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Klik hier.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Hoe lang duurt schuldhulpverlening?

Schulden kunnen een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Wij maken een plan om u zo snel mogelijk van de schulden af te helpen. Dit plan past precies bij uw huidige inkomen. De keuze van het soort traject waarin u terechtkomt, is daarvan afhankelijk. U kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Het traject van schuldsanering Dronten via de gemeente duurt ongeveer drie tot vijf jaar.Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn!

Schuldhulpverlening via gemeente Dronten

Het beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering verschilt per gemeente. Echter werken de meeste gemeentes volgens de landelijke regels en procedures. Dit betekent dat bij elke gemeente vaak een wachttijd bestaat van een aantal weken, soms wel maanden. Ook kan het zo zijn dat u zelf uw schulden moet inventariseren en meerdere keren op intakegesprek moet komen bij het gemeentehuis in Dronten.

Bij Schuldsanering Nederland hebben wij een andere werkwijze. Wij snappen dat u direct hulp nodig heeft en daarom hanteren wij geen wachttijden, voordat de schulden nog hoger oplopen. Het werk dat bij de gemeente verricht wordt in een aantal maanden, doet onze consulent tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is: 0321-230030
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09:00 – 15.00 uur
Di: 09:00 – 15.00 uur
Wo: 09:00 – 15.00 uur
Do: 09:00 – 15.00 uur
Vr: 09:00 – 15.00 uur