fbpx

Schuldhulpverlening in gemeente Schokland

Heeft u schulden of komt u binnenkort in de schulden? Schuldsanering Nederland helpt u zo snel mogelijk aan een schuldenvrij leven. Zoekt u naar schuldsanering Schokland of een andere gemeente? Wij bieden hulp in diverse situaties en werken met zowel particulieren als bedrijven met werknemers die in de schulden zitten.

Voor wie is schuldsanering in Schokland?

Schuldsanering Nederland is voor iedereen in Schokland of andere gemeentes in Nederland beschikbaar. Als uw schulden zo hoog oplopen dat het problematisch is en u het afbetalen ervan niet meer zelf kunt regelen, dan kunt u zich bij ons aanmelden. Uw leeftijd maakt voor ons niets uit, de enige voorwaarde is dat u een inkomen heeft.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Als u in de schuldhulpverlening gaat, betekent dit dat u een bedrijf inschakelt om uw financiën te beheren. Schuldsanering Nederland is zo een bedrijf. Wij houden voor u in de gaten wat precies uw inkomsten, uitgaven en kosten zijn en wij bepalen met welk bedrag u uw vaste lasten betaalt. Met de rest van het geld worden uw schulden afgelost. Ook het contact met uw schuldeisers gaat via ons. Afhankelijk van uw situatie maken wij een passend plan. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering in Schokland kunt u bij ons terecht! Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u al binnen 24 uur helpen!

Hoe lang duurt schuldsanering?

Het hebben van schulden kan een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Om u zo snel mogelijk van de schulden af te helpen, maken wij een plan dat precies past bij uw huidige inkomen. De keuze van het soort traject waarin u terechtkomt, is daarvan afhankelijk. U kunt namelijk hulp krijgen in de vorm van schuldhulpverlening of schuldsanering. Het traject van schuldsanering Schokland via de gemeente duurt ongeveer drie tot vijf jaar. Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn!

Schuldhulpverlening in Schokland

Elke gemeente hanteert een ander beleid van schuldhulpverlening en schuldsanering. De meeste gemeentes volgen echter de landelijke regels en procedures. Dit resultaat vaak in een wachttijd van weken tot maanden. Ook kan het zo zijn dat u zelf uw schulden moet inventariseren en meerdere keren op intakegesprek moet komen bij het gemeentehuis in Lelystad.

Schuldsanering Nederland heeft een andere werkwijze. Wij hanteren geen wachttijden en snappen dat u direct geholpen wilt worden, voordat de schulden nog hoger worden. Het werk dat bij de gemeente verricht wordt in een aantal maanden, doet onze consulent tijdens een huisbezoek van 2 à 3 uur.

Direct hulp nodig met uw schulden?

Wij kunnen u binnen 24 uur helpen! Wacht nooit te lang met schulden.

Waarom kiezen voor ons?

Geen wachttijden, u wordt direct geholpen.

Al 12,5 jaar ervaring in het oplossen van schulden

Vrijblijvend persoonlijk advies over uw situatie

Wij onderhandelen met de schuldeisers

Hulp nodig in een andere gemeente?

Wij werken landelijk en kunnen helpen in iedere gemeente in Nederland. 

Contact

Na het invullen van ons aanmeldformulier krijgt u binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.

Wilt u liever zelf bellen?
Ons telefoonnummer is:  085 – 1044676
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij beperkt bereikbaar (zie schema hieronder).

Telefoontijden:
Ma: 09.00 – 12.00 uur
Di: 09.00 – 12.00 uur
Do: 09.00 – 12.00 uur
Vr: 09.00 – 12.00 uur